Fotomoro

I går var jeg nok en fotosafari på Odderøya, og fikk med meg solnedgangen ved Odderøya fyr:

Stitched Panorama

Tok over 10 panoramaer, så det har lukta svidd av maskinen på formiddagen. De største er jo over 200mpixel når de er ferdige, og i utgangspunktet svelger maskinen unna rundt 500mb for hvert bilde… Så det er store saker. Bilde i parkeringshuset på Kilden er 250×83 (men med gammelt kamera). De bildene jeg tar nå kan blåses opp i mye større, og drømmen er at noen vil prøve 6×2 meter eller noe… Dermed er det blitt en del bilder i februargalleriet fra Odderøya fyr (3 turer).

Ellers gikk mesteparten av gårsdagen og litt av denne med til å skrive søknader. Så får vi håpe at det økonomiske fundamentet bedrer seg litt utover året. Ser sånn ut nå i alle fall, men det har vært en ganske dårlig periode. At kurssesongen starter igjen hjelper godt!

I morgen ligger det an til en tur i kajakk, og det er altfor lenge siden. Da kommer det bilder og moro!

Har også begynt å planlegge innlegg nr. 3000 her i bloggen. Det har jo skjedd ting siden 2006, og det er kanskje på tide å reflektere litt over det også… Gleder meg litt til blurb.com kommer med programvare som “tømmer” bloggen, og lager bøker av hver årgang!

Har vært litt lite fysisk aktivitet utover bålbyggingen på lørdag (18000 skritt!), så i kveld skal jeg få klatret litt. Med en padletur i morgen er jeg “back on track”.

Fakturerte ut Fædrelandsvennen i dag også. Lenge siden jeg har levert stoff til dem, og kanskje kan det bli mere? Det er i alle fall lenge siden jeg har hatt så stort bilde på trykk:

20130225fv

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.