Hvileskjær

I dag har det vært en fin dag her i Kristiansand, og jeg tok en fotosafari på øya. Nok et fint bilde av fyret:

Stitched Panorama

Fikk med mye himmel denne gangen, og for en herlig blåfarge. Ikke en sky. Traff flere kjente på min vei rundt øya, og det er alltid hyggelig. Dessuten gasset jeg meg i to vafler helt der ytterst… Flere bilder ligger på Flickr.

Ellers har det vært litt slapt kontorarbeid. Har pakket 3 padleguider, lest endel og gjort en del forefallende. Egentlig burde jeg vel begynt på lista for i morgen også, men hver dag har egentlig nok med sitt… Så dagen i morgen er dagen i morgen.

Prøver å ta kvelden før det blir altfor sent. Ser ut til at det blir fine dager utover i uka – så noe padling hadde også vært gøy! Neste uke ser ikke altfor hektisk ut, så jeg håper å få på plass en del av det som haster litt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.