Bilde på Kilden

Litt tabloid er denne overskriften, for kunst inne på Kilden er forlengst ordnet av. Men, jeg tok en telefon til Kristiansand Parkeringsselskap, og lurte på om de ikke ville ha litt kunstfoto av lokal karakter i trappehuset. Det ville de, og nå er første bildet på plass:

20130222phus

Mitt håp er selvfølgelig at både parkeringsselskapet og publikum synes dette er fint, og at det fører til flere fyrbilder. Det er tross alt 5 etasjer til! Dette er også et sted der mange beveger seg – hver eneste dag. Så dette blir gøy.

I tillegg har jeg jo noen baktanker:

  • Mitt firma har jo som visjon å “FÅ FOLK UT”. Fra P-huset til Odderøya fyr er det bare en kort spasertur, og jeg er ganske sikker på at mye av publikummet på Kilden aldri har vært ved Odderøya fyr. Forhåpentligvis kan de nå bli motivert til å ta en tur.
  • Dessuten er det ikke uten grunn at fyrene kalles “kystens katedraler”. De har utrolig mye interessant historie, og finnes langs hele kysten. Økt oppmerksomhet – større sjanse for vedlikehold/vern.

Så får vi se! Ønsker alle til velkommen til å ta en tur nedom!

Samtidig takk til Xpressprint for god service og godt resultat. Igjen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Bilde på Kilden

  1. Tilbaketråkk: Presse på fyrbildet | homo ludens

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.