Godt sig

Da er uka halvgått, og jeg er i godt sig! Gleder meg fremdeles over salget av panoramabildet av Odderøya fyr:

Stitched Panorama

Kommer tilbake til hvor det skal henge, men kan avsløre at det blir fint tilgjengelig for allmennheten. I hele 250x83cm! 🙂

Selv om jeg fremdeles har et minimalt matinntak, så synes jeg energien og fokuset holder seg godt. I går feiret jeg 5,75 års bryllupsdag på Food asylum med min kjære. Jeg hadde “veggie roll” med 5 biter, og servitrisen mente det var litt lite. “Det er meningen det,” sa jeg. Og så spurte hun ikke mer… Det er vel den største porsjonen jeg har spist siden forrige mandag, og smakte himmelsk. Det stedet skal jeg definitivt tilbake til – selv om det er litt over mitt budsjet…

Ellers har jeg brukt en del tid på å få opparbeidet struktur og fokus. Ble grepet av David Allens GTD-metode, og har nå migrert alle lister i forskjellige former inn i Omnifocus. Hittil synes jeg det fungerer utmerket – så får vi se over litt tid. Nå er det Evernote og Omnifocus som er min greie for å holde oversikten over et liv som går i veldig mange retninger om dagen. I kveld skal vi legge kursplan for kayakexperiences.com, i helgen ble jeg kontaktperson for Grønn fred hos kvekerne, i dag tidlig la jeg ut en bokanmeldelse om meditasjon på keltisk.no. Målet er nå å ha zero inbox på e-post og i OmniFocus, og så kunne fokusere på skriving av artikler og bøker. Så får vi se om det er vellykket etterhvert. Det er noe med at de innboksene tar litt tid å tømme innimellom. Men, nå er jeg fx ute av alt som heter Kristiansand Kajakklubb, og jeg prøver å være ganske selektiv. Si mer nei. Foredrag er også noe som prioriteres, og jeg har noen på blokka fremover. Blant annet et gjensyn med Risøya FHS i april. Moro!

Vi er inne i en høytrykksperiode her nå, så det blir en liten spasertur på øya før lunsj! 🙂

——–

Så plutselig sendte Ingrid en SMS, og inviterte på tur også. Dermed fikk jeg selskap rundt øya, som virkelig var fotogen i dag:

20130220-_L8V2839

Stitched Panorama

I ettermiddag blir det klatring på Spicheren, og så landing av kursprogram for sommeren.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Godt sig

  1. Petter Ahlbom sier:

    Godt å se at det er flere som blir grepet av GTD, sjekk ut produktivnorge.no og følg nyhetsbrevet og meetup.com gruppen til Oslo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.