Skuffet, men fattet

I går fikk jeg avslag på søknad om arbeidsstipend fra NFF for å skrive boken: “Padlosofi – tanker med horisont“.

Det er andre gangen jeg får avslag på denne boken, og jeg har heller ikke funnet noe alternativt sted å søke. Da jeg lagde padleguidene var jo både kommune, fylkeskommune og fylkesmann aktuelle. Slik er det ikke denne gangen. Det var litt under 50% av prosjektene som kom igjennom nåløyet:

Kjære Lars Verket,

Stipendkomiteen for forfattere i Det faglitterære fond har nå avsluttet arbeidet med søknadene for 2013, og dessverre ble du ikke innvilget stipend til prosjektet ditt Padlosofi – tanker med horisont.

Konkurransen om dette stipendet er stor. Vi tok imot søknader til 711 prosjekter, og det er tildelt stipend til i alt 306 prosjekter (1539 månedsverk).

Vi håper du likevel får anledning til å arbeide med prosjektet ditt, og vi minner om NFFs stipend med søknadsfrist 02.05.13 (med forbehold om årsmøtet i NFFs godkjenning).

Jeg håper også jeg får anledning til å jobbe med prosjketet, men det er jo selvsagt enklere hvis en har noe å leve av samtidig. Hvis noen har noen gode tips til alternativer, så lønner jeg med en padleguide el.l. Send meg en e-post!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.