Ny dag – nye muligheter

Endelig begynner jeg å få energien tilbake, og i dag var det en utrolig flott soloppgang:

20130206-IMG_4468

Siden 19.1 har det vært ganske labert her. Hadde et virus i romjula, og fikk en ny runde litt over halvveis i januar. Denne gangen satt det i 16 dager. I begynnelsen orket jeg ingenting, men etterhvert klarte jeg å lese og se DVD. Boklisten har derfor blitt ganske mangfoldig, og bokoman.no er oppdatert for januar. Har såvidt klart å holde et par foredrag også i denne perioden, men har hatt en ganske slapp framtoning er jeg redd…

Planen var jo å få skrevet mye i januar, men da gikk liksom denne måneden fløyten. I dag fikk jeg også avslag på prosjektsøknaden til den nye boka, så da må den skrives uten inntekt. Prøver å holde fokuset likevel, men kjenner det går litt opp og ned hvor vellykket det er. I kveld er det årsmøte i KKK, og da blir jeg i alle fall kvitt enda ett organisasjonsverv. Dermed står jeg igjen med styreplassen min i FRIFO. Det vervet ønsker jeg å beholde, men det er jo opp til årsmøtet i mai. Regner med at dette vil frigjøre en del tid, og få skjerpet fokus.

Har allerede begynt planleggingen av sommersesongen, og de første deltagerne har allerede meldt seg på kurs: www.kayakexperiences.com

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.