Mediedag

I dag kom det en del meldinger inn i forskjellige kanaler etter følgende forside i Kristiansand Avis:

20130117ka

Vi har også blitt intervjuet til FV sitt helgemagasin God Helg, og nettavisen FVN har allerede lansert saken:

20130117media

Tror det etter planen kommer på lørdag. Her er det mye flere bilder ser jeg for meg, så det blir spennende! Saken ligger bak betalingsmuren til Fædrelandsvennen.

Ellers går dagene unna. Har jobbet med et tilbud på bilder, vært i noen møter og holdt foredrag om Telemark og turmuligheter rundt kanalen i går kveld. Hos DNT Fjellsport Sør som de nå heter. En veldig hyggelig gjeng!

I dag er det bading igjen, og det blir spennende! Gikk forbi badestedet for en times tid siden, og det er bra med is…

Så blir det fotoworkshop her på kontoret i kveld. Med makrofoto på plexiglass. Regner med at jeg kanskje får ut noen bilder i kveld eller i morgen. Uansett er det herlig å få satt av litt tid til lek. Jeg er jo egentlig veldig for det, men ofte blir bare tida borte… Det kan jo tyde på en viss form for flyt, men i så fall flyter jeg ofte ned feil elv… I kveld skal jeg finne en hyggelig bakevje!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.