Vinter

Etter noen dager med kuldegrader kom det endelig litt snø i dag. Drømmer fortsatt om skiføre:

20020127-1858

Dette bildet er fra 2003, men dere skjønner hva jeg mener…

Helgen har gått med til resertifisering. For lenge siden (2001) var jeg klatreleder inne, men så har jeg ikke holdt kurs og sånn. Så dermed måtte jeg resertifiseres av Norges Klatreforbund. I helgen fikk jeg muligheten, og Kris og Maren var flinke kursledere.

I dag fikk jeg inn en time på jobb før det var intervju mellom 9 og 10. Så har det egentlig gått i ett til 18, og i kveld er det enda mer intervjuing. Plutselig ble det veldig spektakulært å holde til i båt!

Er redd denne uka kommer til å gå veldig i ett, men prøver å få lagt inn litt trening nesten hver dag. I dag har det blitt med syklingen, men i morgen blir det klatring!

Dessverre er det ikke EN stor ting som skjer om dagen, men mange små. Blant annet har jeg gjort klar litt til filming, og det håper jeg å få mer tid til etterhvert. Først er det årsmøte i kajakklubben, noen anbud og foredrag som må gjøres unna. Har foredrag hver uke fremover, og det er givende. Selv om det krever en del forberedelse. Akkurat nå er det nesten det eneste som gir inntekt også – så det er kjærkomment. Fikk tilbud om et foredrag for ei flaske rødvin i dag, men takket høflig nei.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.