Tiden går…

Hvor ble det egentlig av dagene siden forrige oppføring? Slik så det i alle fall ut i Kristiansand da sola brøt gjennom i dag:

20130110-IMG_4446

Startet både mandagen og tirsdag tidlig, og har nå fått ryddet ned kontoret. Tror det blir en kamp å holde det. Var på klatring tirsdag kveld på Samsen, og har fått vekk tingene fra den økta. Verre i dag. Var nemlig i Mandal i går kveld for å holde foredrag. Hadde med litt postkort. Flere kameraer og datamaskin. Var innom kontoret 23.15. I seng før midnatt.

Så padleavtale litt over kl 08 i dag tidlig, og kom ikke til kontoret før litt over 12 med alt utstyret. Håper å få hengt/skylt ting før jeg går. Må få inne gode rutiner på sånt, slik at det ikke blir et ork med rot hele tida.

I dag går det rykter om bading på Bystranda. Er litt usikker. Vi får se. Så skal jeg på kurs hos Idrettskretsen i kosthold i hele kveld. Tipper det skal gå helt fint å sovne etter det…

Er skikkelig høytrykk om dagen, så skulle gjerne vært litt mer ute. Ser ut til at det blir mest inne i morgen også – og i helgen skal ta kurs så jeg blir innendørs klatreinstruktør igjen. Hadde sertifisering for 10 år siden, men sånt må jo vedlikeholdes. Blir spennende å se om det har forandret seg noe.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.