Nyttårskonsert 2013

I går var jeg så heldig å ha billett til Nyttårskonserte på Kilden. Det ble en flott opplevelse!

20130105-IMG_4411

Terje Boye Hansen var dirigent, og han er veldig fint. Morsom og informativ. Denne gangen var det latin-amerikanske rytmer som sto på programmet, og for et uøvet øre var det mye fint og lett tilgjengelig. Fra Storbritannia kom Charlie Siem, og han hadde holdt i fiolinen før. Og fiolinen hans fra 1735 var nok blitt spilt på av andre før han. Han var nemlig ikke gamle fyren. Fantastiske fingerferdigheter! Den andre gjesten var Per Arne Glorvigen på noe som heter bandoneon (et slags trekkspill). Ikke nok med at han var flink på dette instrumentet, men han var morsom også. Mot slutten fremførte han “Juleevangeliet: Josef og Maria på Språkreise” med fullt orkester. Det var til tider hysterisk morsomt, og mannnen har språkøre helt på høyde med sitt musikalske gehør!

Jeg tror det var mange i salen som lo godt og hadde en fin musikkopplevelse! Jeg synes i alle fall at det var en fantastisk start på et nytt Kilden-år!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.