Fine morgener på vei til jobb

Slik så det ut i går og i dag på vei til jobb:

20130104-IMG_4337

20130103-IMG_4331

Formen er stigende, og kontoret blir mer og mer ryddig for hver dag som går! Tror det er håp om at jeg kan starte på mandag med blanke gulv og skrivebordet ryddet! Det skal bli deilig! Da har jeg tre bokprosjekter som venter, og gleder meg til å komme skikkelig i gang!

Trening har jeg ikke bedrevet hittil i år, men kjenner jeg blir mer og mer fristet nå. Veiene er blitt bare etter nesten en meter snø i jula. Ser ut som det kan bli en kajakktur på lørdag. Også får jeg komme skikkelig i gang på treningsfronten også til uka. Da skal jeg også holde det første foredraget i 2013 – i Mandal.

I går fikk jeg også et tips om hvordan en skulle ha tom innboks. Jeg har opprettet to underpostkasser: Arkiv og Action. I Arkiv har jeg lagt alle gamle e-poster (helt fra 2007), og så legger jeg de jeg ikke kan legge i arkiv eller slette eller svare på med en gang i Action. Det har fungert bra så langt. Hver ettermiddag har jeg null meldinger i innboksen! Veldig deilig!

Har også gjort litt arbeid for kajakklubben fra morgenen av, og ser frem til årsmøte i februar. Da takker jeg av etter 3 år.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Fine morgener på vei til jobb

 1. Rolf sier:

  Fantastiske bilder du serverer oss !
  Hva slags kompakt-kamera kan du anbefale til oss som er ofte på tur ?
  ….regner med du ikke drar rundt på speilrefleks hele tida vel….? 🙂

 2. Lars sier:

  Tusen takk for hyggelig kommentar Rolf!

  Jeg har brukt Powershot-serien til Canon de siste årene. Mest fordi at de kommer med dykkerhus samtidig med lansering. Ser du kan få G12 rimelig nå, og det er et knall kamera! Selv har jeg gått til G1x. Det er MYE dyrere, og fanger en del mer lys. Men, det er også større rent fysisk og har linsedeksel. De flest bildene i bøkene mine er tatt med G9 og G11 – og jeg synes det duger bra! 🙂

  På speilrefleks er jeg Nikon-mann, men de er ikke så gode til å komme med vanntette hus til kompaktkameraene sine. På land bruker jeg i dag D800e, men har også hatt D300 og D7000. (Har begge fortsatt.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.