Rocka forhold i Kristiansand

I dag er det skikkelig tilstander i byen. Tett snedrev og mye vind. Brøytemannskapene klarer ikke å holde unna, og det er mye kaos:

20121223-IMG_4242

20121223-IMG_4240

Begynte dagen litt før ni med en sykkeltur til Caledonien. Da var vinden sterk, men ikke så mye nedbør. Der fikk jeg en god frokost med mine foreldre, før jeg syklet til Eg kirke. Da var det litt mer snøvær, og jeg måtte bruke veibanen. 15cm snø på sykkelstien langs Otra.

Da jeg skulle tilbake etter et par timer var det kommet 15cm snø på sykkelen, og både vind og snødrev var sterkere. Hang meg på to brøytebiler ned til tunnellen, og derfra gikk jeg. Inne i kvadraturen måtte to biler skyves løs, og det var ganske kaotisk. Egentlig burde en vel stoppet trafikken noen timer når det er sånn, men BNP øker jo uansett om det er perler eller dritt som faktureres…

Etter en snau time kom jeg inn på et varmt kontor, og her skal det pakkes og orges litt – før det blir julefeiring i båten i kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.