Stille før stormen

I helgen er det meldt heftig vær, og det er akkurat som om naturen gjør seg klar. Slik så det ut da jeg syklet til jobb:

20121214-IMG_4209

Har vært mye ridding og orging denne uka, og litt trening innimellom. Klatret på Samsen på tirsdag, og skulle ha klatret på Spicheren i går. Det ble litt buldring, veggen var stengt for vedlikehold. Harald og jeg “herpa” jo veggen på fredag, og det at taket ikke hadde spiral har nok gitt de en støkk… Det er jo bra det blir sikkert, men kjedelig at det blir tatt ut av drift… Leverte nesten fra meg et bilde fra utstillingen på onsdag, men så hadde jeg fått feil bilde. Så der må jeg prøve igjen.

Når jeg sykler gjennom byen om kveldene er det stadig jeg kan høre Tore Ljøkjel i tårnet på Domkirka. Det gir fred i sjelen, og er en gave til byen:

20121211-IMG_4194

I går var det også planlegging av Padleglede 2013, og program kommer før jul!

Denne dagen gleder jeg meg til julelunsj hos Bymisjonen, og så er det kino i kveld. Satser også på å se masteparten av gulvet og skrivebordet på kontoret i løpet av dagen. Det skal også bli usedvanlig deilig! Håper å komme i gang med ting igjen til uka. Utrolig hvordan rot kan skape “blokkering” i systemet, men da får en ta det opp med rota! Gjør en del grep i livet om dagen, og det blir spennende å se hva som kommer ut av det i 2013!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.