Herlige dager!

Foredraget i Betania onsdag kveld om «Livsglede, naturopplevelse og stillhet» gikk veldig bra. Mange hyggelige folk! I går tidlig fikk jeg en fantastisk soloppgangsafari med 7 andre padlere:

Jobbet ganske intenst for å spre denne opplevelsen i FV, NRK Sørlandet, Aftenposten og vG. Gjennom flere forskjellige kanaler. Bildene ble delt en del på Twitter og FB, men det blir noe annet med avis. Er likevel fornøyd med å ha delt opplevelsen med ganske mange. Nesten litt rart at det er en ikke-sak, når en tenker på hvor mye spalteplass det brukes på «kuldesjokket». Vi er faktisk noen som setter pris på dette været også!

På kvelden var det styremøte i KKK. Nærmer seg årsmøte, og det er litt forskjellig som skal på plass.

I dag begynte jeg dagen med litt klatring før jobb. Så var det en kort gudstjeneste før julelunsj på Bymisjonen. Lånte litt moro på biblioteket, og så ble det jobbing utover til ca 18. Rolig kveld, og så satser jeg på nye biolder av soloppgangen i morgen. Blir antagelig 2-3 stykker utpå da også!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.