Foredragsuke og litt salg

På mandag holdt jeg foredraget “En elementær innføring i Arne Næss sin dypøkologi” på Filosoficaféen i Iveland. Veldig hyggelig, selv om det ikke kom så mange. Så prøver jeg også å gjøre noen fremstøt på salgsfronten:

Sendte jo ut en del bøker i forrige uke, men denne uka har vært laber. Nå har jeg en del buffer som på bildet over, og skal lage en salgsside på dem.

Mandagen gikk stort sett med til å forberede foredrag, og så hadde jeg en “spa-runde” på Spicheren før jeg tok buss/privatsjåfør til Iveland.
I går startet jeg dagen med klatring på Spicheren, og persa veldig! Det var moro! På ettermiddagen fikk hilaritas 160 liter med ferskvann på tanken. Vi har gått litt tomme nå… Men, det holder vel litt. Brukte 7 liter i går. Slik foregikk transporten av de siste 100 literne:

På kvelden var jeg på en fin juleavslutning med biofoto i Kristiansand. Arve Henriksen viste video fra Beverdalen, og det var helt fantastisk å oppleve en “bevernørd” på nært hold! Han fortalte godt, og filmen var spennende på en spesiell måte! Blir spennende å se hvordan NRK pynter på den før visning!
I dag skal jeg intervjues i båten av KLAR til lunsj, også er det foredrag i Betania på kvelden. Da er temaet “Livsglede“.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.