De siste dagene

Merker at det ikke blir så mye personlige oppdateringer i det siste, og det er kanskje like greit. Likevel synes jeg selv det er greit å ha noen drypp her om hva som har skjedd – da er det lettere å “bla tilbake” i hukommelsen… Så denne oppdateringen er mest for egen del.

Onsdagen gikk med til referatet fra seminaret lørdag, og litt forberedelser til slipp av videoen om Stupebrettet. På kvelden hadde vi veldig hyggelig besøk i båten, og det ble nystekt foccacia og kyllingsalat! På torsdag begynte jeg dagen med klatring, og fikk så ut videoen om stupebrettet før jeg satte meg på toget til Oslo. Der koste jeg meg med “Harold Frys utrolige pilegrimsreise”, mens jeg toget gjennom sol og tåke. Fikk lyst til å stoppe toget flere ganger underveis.

På fredag var jeg på kurs hos Norsk Journalistlag. Temaet var “Den digitale frilanser”, og kursholder var Jan Gunnar Furuly. En veldig flink fyr, og en svært lærerik dag. Litt shopping på ettermiddagen, så nå har jeg mikrofon med forsterker til speilrefleksen! På kvelden så jeg også “De urørlige” på kinoen – en veldig fin og sterk opplevelse!

På lørdag tok jeg buss til Horten, og der var det familiefest på min kones side. Buss tilbake søndag morgen, og besøk på Astrup Fearnley-museet. Rolig kveld på Frogner.

I dag tidlig var det nok en klatreøkt – denne gangen på Klatreverket. Går opp til grad 6- på første forsøk, så formen er stigende vil jeg si. Blir artig å se om jeg kan holde 2g pr uke fremover. Endte på Blindern etter lunsj, og har jobbet 3-4 timer med et foredrag om Arne Næss og dypøkologien. Det skal avholdes på Iveland neste mandag. Skal få satt det mer sammen med bilder og sånn i morgen. Et herlig gjensyn.

Har også skrevet inn en del til en bildebok jeg jobber med. Den skal handle om LYS, og så skal det være en del bilder som omhandler dette temaet. I kveld har jeg funnet frem til mange spennende sitater som kan brukes!

Reiseregning, litt e-post osv har det også blitt tid til. Avslutter Oslo-runden med styremøte i FRIFO i morgen kveld. Etter møtet blir det julebord, og det blir vel det eneste for meg i år tror jeg. Så tar jeg tog ut onsdag morgen. Mulig det blir en morgenrunde på Blindern/Deichmann da også – vi får se på energien! 🙂

Har også en artikkel til Aftenposten som jeg skulle sendt, men den får gjøre litt videre…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.