De siste dagene

På søndag traff jeg seks konfirmanter, og de ble med i seilbåten for å snakke om Livet, gleden, enkelheten osv. Et spennende møte. Etterpå fikk jeg en tur til Odderøya fyr:

Det er det første panoramaet jeg har tatt med nytt fotoapparat. Bildet er på 182mb i .jpg-format. Lurer på hva det ville blitt som .RAW… Nå kan jeg i alle fall lage panoramaer som kan skrives ut i veldig stort format!

Fikk også forespørsel om noen bilder jeg kunne selge i går, og da fikk jeg et gjensyn med et stilig panorama fra Søgne som jeg tok i påsken i fjor:

På kvelden var vi sosiale. Mandagen gikk med til litt orging på kontoret og kajakklubbting. Også var det middagsbesøk i båten, og etter det igjen kom Øivinn for å se på ovnen i båten. Den har vi hatt litt problemer med då få til å brenne fint, men Øivinn fikk det til. Så da får vi prøve å gjenta suksessen i morgen!

I dag har jeg gjort en liten bloggpost om Statoil og heltene deres, og skal fortsette med litt skriving. Blant annet må jeg få ferdig referatet fra seminaret på lørdag. Muligens en svømmetur etter lunsj, og så er det klatring på Samsen i kveld. Fint å være i aktivitet i mørke og regn!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.