Skogstur

Etter litt kontorarbeid og en klatreøkt la jeg inn e photoshoot i Jegersberg i dag. Fantastisk fint vær:

Bildene ovenfor er bare ren bonus. Målet med turen var å få tatt bilder av Queens og Jubelveggen til den nye klatreføreren. Ingunn var sjef, og så var både Thomas, Linett og jeg med på turen. Jeg fant ikke noe godt sted å stå, men da fikk jeg til gjengjeld prøve å lage panorama med ekstrem vidvinkel. Ser ut som monteringen går fint, men det spørs hvor lett det er å tegne inn ruter på dette. Vi får se!

Er innom en kort tur på kontoret for å montere bildene nå, og pakke til Oslo i morgen. Da setter jeg meg på toget for å delta på seminar. Seminaret begynner ikke før på lørdag, men jeg fikk ikke billig togbillett ellers. Sånn er livet, men jeg gleder meg til å sitte litt på biblioteket i Oslo å skrive! Deichmann ruler! 🙂

Seminaret på lørdag kommer jeg tilbake til. Regner med å blogge ut referat fortløpende. Tittelen på fagdagen er: Naturvennlig økonomi i en begrenset verden. Gleder meg allerede!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.