Julebordsesong

Det nærmer seg julebordsesong, og de fordeler seg ganske ujevnt. Jeg har venner som går fra bord til bord i hele desember. Selv har jeg jo et enkeltmannsforetak, men heldigvis var det årsmøte i NFF på Bølgen & Moi på tirsdag. Det får være årets julebord.

Men, jeg har lenge lurt på om en kunne gjøre noe morsomt ut av dette med julebord i enkeltmannsforetak. På NFF-møtet var også lederen Jørgen Lorentzen. Han leste et dikt av Jon Hjørnevik som het “Julebord i enkeltmannsføretaket”. Det var veldig morsomt:

JULEBORD I ENKELTMANNSFØRETAKET

Bedrifta var samla,
det var meg og eg.
Eg var der som tilsett,
og sjefen var meg.

Så drakk med og åt,
sjefen og eg.
Eg las eit dikt,
då kosa eg meg.

Sjefen heldt tale,
og skrytet fekk eg.
Eg takka for året,
og gav blomar til meg.

Etter desserten
gjekk eg fra bordet,
og drog med meg sjefen
inn på kontoret.

Eg såg meg i augo,
kviskra sjefen i øyra.
Sjefen min smilte,
det er slikt han vil høyra.

Eg er nokså lur,
eg veit kva som trengs.
Eg gjekk opp i lønn,
og fekk sjefen til sengs.

I fjor lurte jeg på å lage en video rundt dette. Jeg får se om det kan være mer aktuelt i år… 🙂

Ellers går dagene vel fort her nå. Prøver å få trent litt hver dag. Har vært mye på kontoret, og er nå ajour med det meste. Litt frivillig arbei og reiseregnskap for europaturen, så kan jeg atter kaste meg over padlosofien. Blir en del hit og dit i dag, men i morgen tar jeg toget til Oslo, og da kan den dagen brukes til bok!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.