Nesten på plass

Selv om blogginnlegget “Hvorfor er vi så slitne?” nå er tatt av forsiden på VGnett, så er det stadig folk innom. I dag fikk jeg en telefon om at innlegget var brukt som hovedkilde av Lars Gilberg i dagens kommentar i Vårt Land! Han skriver blant annet: “Den markante bloggeren og padlefilosofen Lars Verket skriver med utgangspunkt i egen utbrenthet at han tror konsumkulturen og sammenligningstyranniet også spiller inn.” Kommentaren har tittelen “Alt håp er ute“, og handler naturligvis om at vi må ut! Gilberg avslutter slik: “Når jeg går ut i naturen, går jeg også inn i naturen. Der får jeg kjenne på hva som er naturlig og jeg kjenner at jeg selv er natur.” God helg!

(Bildet ovenfor er fra en sykkeltur til jobb i fjor vinter, men det kommer snart flere og ferske slike!)

Ellers har det vært en ganske lang uke med mye tid på kontoret. Er nesten i havn nå, og satser på blanke ark i neste uke! I går fikk jeg unna et litt “hemmelig prosjekt” som kommer til å dukke opp i nærmeste fremtid. Det blir veldig spennende. Jeg kan ikke si noe om tematikk – men det handler om bruk av video i fremførelsen!

I går var det klatring igjen (på Spicheren), og jeg gikk ruta som Ingunn har skrudd til meg (homoludens 6/6+) på første forsøk! Veldig gøy!

Blir nok der en del utover, selv om jeg har et ambivalent forhold til treningssentre. Her er det dog både basseng og klatrevegg. Dessuten er jeg veldig glad i badstu. Både pga varmen, idéene og spennende nye mennesker en kan treffe der!

I helgen skal vi se NM i klatring i Stavanger! Vi gleder oss, og heier selvsagt opå Herman!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.