Back in business – nesten

Kom tilbake til hilaritas til lunsj i går, og i dag var det en fantastisk morgen:

Fra Gøteborg tok jeg tog til Oslo. Etter en god natt på Grand Hotell Europa! Måtte over på buss for tog (det er jo altfor ofte når det gjelder NSB, dessverre), men toget var nesten i rute i Oslo likevel. Der møtte jeg kvinnen med stor K, og vi var i Oslo sammen til mandag morgen. Der fikk vi med oss litt sosialt, og «Skyfall» (den siste filmen med James Bond).

Hodepine søndag og mandag tydet på at noe var i gjøre, og nå er jeg definitivt forkjølt. Men, energien er ikke så verst. Fikk med meg filmen «Med trekkspill til operaen» i går, og det var en skikkelig høydare. Anbefales på det varmeste! Jeg gråt og lo om hverandre gjennom hele filmen!

I båten er det definitvt blitt kaldere siden jeg dro. Heldigvis hadde Ingunn satt på litt varme da hun var innom, så da jeg kom fra kino var det nesten 16 grader. Jeg hadde med sovepose og noen aviser fra kontoret, så det ble riktig så hyggelig! Temperaturen i dag tidlig var heller ikke så verst, men det dryppet litt fra is rundt lukene da vi satte på varmen. Det tørker fort opp i løpet av dagen. Under frokosten kom sola inn på kalesjen som var dekket av et tykt rimlag. Tok en litt rolig start på dagen, men er nå på plass på et varmt kontor! 🙂 Tror vi må ha litt kraftigere ovn i båten. Så det i alle fall nærmer seg 20gr. Når vi har på vebasto går det fort opp til 20gr, men den går jo på fossil energi – det vil vi jo gjerne slutte med…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.