Togmaraton

Dra fra Assisi med buss kl 0840 i går. Så tog til Firenze – Milano – Zürich – Basel (nattog) – Hamburg – København og nå er jeg i Gøteborg.

Det ble omtrent 35 timer på tog. Helt til Oslo kommer en ikke på natta. Nattog til København er visstnok også innstilt. Jg hater å si det, men Norge er provins med stor P. Selv Gøteborg er en storby som jeg tror er på høyde med/overgår Oslo…

Gledet meg til litt luksus på nattoget gjennom Tyskland. Både mellom Firenze og Milano og på nattoget var det fullt. Så jeg hoppet på og håpet det beste. Fikk sete på begge togene, men noen seng ble det ikke. Derfor er jeg i alle fall fått sitte nok. Enda mer stillesittende enn seiling…

Her i Gøteborg hadde jeg blinket ut et relativt billig hotell. Gikk innom første hotellet jeg så for å få kart (et skikkelig reisetips – alle hoteller har bykart gratis). De skulle ha 1010,- for enkeltrom (SEK), men jeg kunne få låne en datamaskin for å sjekke om det var noen last-minute-deals. Det var det forsåvidt – booking.com hadde til 980,-

Det morsomme var at nabohotellet – Grand Hotel Europa – hadde 50%. Så der kunne jeg få enkeltromm til 799 (SEK). Så da var jeg ikke vanskelig å be… 🙂 Har til og med spadd opp 95,- ekstra for badstu, boblebad og tyrkisk bad! En god middag nå, så skal jeg sove som en dupp! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.