Avreise Kalymnos

Så er det farvel med Kalymnos for denne gang. Etter drøye 3 uker. Kommer til å savne utsikten på kveldene:

De neste 48 timene blir ganske stillesittende er jeg redd. Har fylt opp Kindlen, og hadde en skikkelig fysisk morgenøkt. Ikke så langt, men nesten 700 høydemetre og innlagt bad! Testet Birkelandrunden (ca 3,5 km) og fortsatte videre til cragget Jurassic park som jeg ikke hadde vært på enda.

Logget ut av hotellrommet kl 14. Treningstøyet var ikke tørt enda, men nå har jeg tørka t-trøya på kroppen. Veldig deilig! Tenk at jeg egentlig har tørketrommel innebygd! Det er jo greit her, er litt mer usikker på om dette er å anbefalle hjemme om dagen…

Kl 1940 tar jeg buss til Pothia. Der blir det en rolig middag mens jeg venter på at ferga skal dra kl 23.10. Her har jeg spart inn litt, og satser på en sofa i natt (€48,50). Fremme i Pireus kl 10.30. Togtider i Hellas ligger ikke på nett på engelsk, men jeg fant en nettside som tyder på at det går et intercity-tog til Patra kl 1207. Det skal bruke ca 3,5 timer til Patra. I Patra har jeg ikke funnet togstasjonen på Googlemaps, men regner med at det som i Pireus er tett på. Så går det båter til Italia både 17 og 18 tror jeg. Til Ancona i Italia bruker de nesten 24 timer. Derfra er det et par timer med tog til Assisi (en overgang). Så det blir spennende å se om dette funker i praksis! En kan i alle fall gjøre gode forberedelser på nett.

Vet ikke helt hvor lenge jeg blir i Assisi, men da er planen å ta interrail hjem (5 av 10 dager).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.