Klatring, klatring og klatring

Det blir lange dager med klatring her nede. I dag gikk jeg 30m med 6a+ på topptau – og det er ny pers. Her er et bilde noen dager tilbake da Herman går 7c+:

Det er utrolig fotogent her nede. Her er et bilde tatt med min nye 12-20mm-linse:

Været her nede er fortsatt fantastisk, og vi er ut fra litt over 08 til 21 hver dag… Ikke klatring hele dagen, men mange vil nok forbinde dette mer med en treningsleir enn ferie… 🙂

På søndag er det over for de andre, og jeg skal i gang med boka om “Padlosofi”. Tror faktisk jeg blir igjen her nede – antagelig på Telendos rett ved Kalymnos. Der er det 50 fastboende og bil/mopedfritt. Dessuten billig. Så ser jeg om jeg kan komme godt i gang der, før jeg begynner en langsom ferd hjemover via bl.a. Assisi.

Da blir det nok mer jevnlig blogging også. Hver kveld har jeg oppdatert en fotobok med nye bilder, og jeg skal få sendt denne over til Blurb bare jeg kommer et sted med reskt nett. La ut 4 bilder på Flickr her for noen dager siden, og det tok laaaang tid…

Frustrerende, men mest deilig! 🙂 Godt å kjenne at jeg klarer meg overraskende bra uten nett!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.