Min andre opera!

Etter at Ingunn tok meg med på “La Boheme” i Svolvær(!) på den store Norgesreisen, fristet det med nok en opera. Det ble realitet i går, da jeg fikk med meg “Tryllefløyten” som i disse dager går på Kilden kulturhus i Kristiansand.

Bildet av Kilden er fra i vinter, men byens kulturhus er like fint fremdeles.

Forestillingen var enkel å følge, og det passet meg bra at dette var en familieversjon. Jeg er jo fersk i gamet. I pausen lærte jeg at manuset til en opera heter “libretto” – herlig å få med seg noe nytt hver dag. Både en opplevelse og et ord! Under forestillingen lot jeg meg mest imponere av de mektige rekvisittene og sceneskiftene, selv om det også var både action, kjærlighet, utfordringer osv. i stykket.

Jeg kommer helt klart tilbake til Kilden, enten det er opera, symfoni eller noe annet. I går kveld var Anne Cath Hærland i konsertsalen – så bredden i programmet er det ingenting å utsette på!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.