En snartur i byen

Skulle egentlig vært tilbake i Kristiansand på søndag, men så ble det nesten midnatt tirsdag kveld. Har hatt en fin, intensiv og kort uke i byen. Har ikke fått lest særlig mye, men fikk med med følgende av J. Baker:

Vision without action is
merely a dream.
Action without vision just
passes time.
Vision with action can change
the world.

Var ikke det fint? Jeg fant sitatet i Simen Torps artikkel i boka “Framtidsfrø”.

På onsdag var det en del som hadde samlet seg opp på jobb, og så var vi på hyggelig bålmiddag i regnet langt inne i skogen på kvelden. Torsdag var jeg på kontoret litt over 07, og da var det regnskap som skulle på plass. På ettermiddagen tok vi ned seilene på Hilaritas og leverte de til Seil&Rigg på Andøya. Noe reperasjon må påregnes… På kaia ble vi tatt i mot av min forlover, og vi fikk en koselig prat i båten på ny “tomt” i Langfelt. På kvelden var det en sykkeltur til Oddernes menighet og der var temaet: “Grønn menighet”. Spennende! I går begynte jeg pakkingen for de neste ukene, og på kvelden var det operaen Tryllefløyten på Kilden. Min andre opera!

I dag har jeg pakket ferdig, og så blir det tog mot Oslo litt over 14. Tidlig opp i morgen for å ta fly(!) til Athen. Der blir det enda en kort flytur til Kos, og så båt til Kalymnos. Har selvfølgelig klimakompensert turen, men synes det er veldig billig. Billettene er jo også veldig billig – det er noe veldig galt her:

Så skal vi klartre 14 dager med bl.a. Herman og andre kjente. Jeg har med fotoutstyr, og satser på nye gallerier. Galleriet fra 2011 frister til gjentagelse!

Flyturen hjem er avlyst, så jeg tar båt tilbake til Athen, og tog/båt videre til Italia. Programmet videre er litt uvisst, men planen er å komme godt i gang med boka “Padlosofi” – slik at denne kan foreligge til jul 2013. Sånn sett kan en vel si at jeg har hatt en “vision”, men at det nå er på tide med “vision with action”. Har vel ikke akkurat planer om å forandre verden, men sier som Stormberg at jeg vil utgjøre en forskjell. Gjøre litt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.