Deilig kveldstur i kajakken

I dag fikk jeg en times kveldstur i kajakken, og det gjorde godt:

Etter litt småregn i formiddag var det herlig med sol igjen:

Ellers er det lange dager med praktisk arbeid her på hytta. Begynner å se en ende på ting nå, og setter snart kursen sydover til Kristiansand igjen. I morgen er det meldt fint vær, så det som skal gjøres utendørs må i land da. Tirsdag ser i alle fall nå ut til å bli en ganske våt opplevelse, men det kan jo snu. Vi får se!

Ellers har jeg opplevd mer natur i dag. På stien til hytta lå det et skamfert ekorn. Ikke vet jeg hva slags dyr som kan ha vært slemt mot det, men det er vel antagelig en rovfugl? Tar gjerne i mot tips! Slik så det i alle fall ut:

Prøvde å vente for å se om noen kom tilbake til byttet, og da tok jeg noen “ventebilder” med mye grønt…

Men, nå er det nok en tidlig kveld. Morgen- og kveldsbader fortsatt. Under kajakkturen fant jeg et badetermometer, og det viste 13 grader. Synes fortsatt det er greit å såpe/skylle seg, så kanskje det er herding på gang? 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.