Mye friske luft

De siste 3 nettene har jeg ligget under åpen himmel. Natt til fredag våknet jeg med rim på liggeunderlaget.

Sover utrolig godt under en gnistrende stjernehimmel, og våkner samtidig med at solen kommer opp i horisonten. Herlig!

Ellers er jeg handyman på heltid her på hytta, og det føles deilig! Utrolig hvor mye en kan få unna hvis en bare lar det gå i jevnt og trutt tempo. Jeg har det jo med at alt skal skje fort og effektivt – mens det kanskje er slik at en får gjort mer ved å ta det litt roligere. Da kan en jo holde på mye lengre!

Blir ikke mye lesing her om dagen, men fikk boka “Framtidsfrø” av Per Ingvar på onsdag. Den gleder jeg meg veldig til å lese. Den har faktisk gått under radaren min – og det er litt skummelt. Tror jo jeg klarer å plukke opp det meste på økofilosofi-fronten!

Blir nok en tidlig kveld i dag også, og i kveld blir det inne. Er meldt en del regn i natt, men så åpner det seg nye muligheter til mandag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.