Hyggelig besøk!

I går kveld fikk jeg hyggelig besøk på hytta. Per Ingvar og Per Eivind ble over til i dag, og PE tok en flyndre i går kveld:

Etter middag ble det padling fra lys til mørke. Jammen ble det ikke årets beste morild-tur! Snakk om treff! Litt senere på kvelden ble det også et bad i morilden – med flott stjernehimmel over oss. Natten ble tilbrakt på brygga, og PI lå på jordet. Han våknet med rådyr rundt soveposen, mens jeg fikk en herlig soloppgang! Livet er ikke verst!

De dro i dag morges, og jeg tok en tur på søpla med ting vi ikke trenger her på hytta. Etterpå fikk jeg besøk av mine foreldre.Så har det gått i dugnadsting, og det skrider godt frem! Blir en tidlig kveld i dag. Tror jeg legger meg ut i kveld også, men det er mulighet for en skur. Greit at det er kort vei inn…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.