Lang og fin dag!

Da har roen senket seg over Kjønnøya, og stjernene har kommet opp:

Så sitter jeg her i dyp takknemlighet og undring over livet. Over menneskemøter og nye ting jeg plukker opp her og der. Stemninger, værforandringer, smil og andre blaff av lykke.

Tok bussen innover til Oslo 1850 i går, og jammen var det ikke kjentfolk ombord. Det ble hyggelig følge til Larvik, og det var mye å catche opp. Herlig! Vel fremme i Oslo er det klart for nye menneskemøter.

I dag har det blitt i rikt monn med nye mennesker, og gamle kjente. Av de 150 stk som ville være med på seminar om Grønn økonomi, var det flere jeg har møtt før. Dermed ble det et herlig gjensyn med Nils, Øystein, Hans Jürgen m.fl. Et slags referat ligger i forrige oppføring. Etterpå spiste jeg middag med Nils, og det var veldig hyggelig. Han er – sammen med Arne Næss, Peter Wessel Zapffe, og Sigmund Sætreng Kvaløy – den som var med å etablere økofilosofien på slutten av 60- og 70-tallet.

I morgens står nye opplevelser for tur. Da skal jeg på inspirasjonsdag i Skien med økofilosof Per Ingvar Haukeland. Temaet er «Vær den forandring du søker, der du er.» Her lukter det Gandhi og naturnærvær – og jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.