Hyggelig overraskelse

Etter en lang dugnadsdag på hytta dukket det opp 10 padlere på Vestre Holmen. Det viste seg å være en gjeng med studenter fra HiT sammen med veilederen Jens (som også var i Bø da jeg var der i 2002/03):

Jeg synes jo selvsagt det er usedvanlig hyggelig at havpadling kommer på menyen i høgskolesystemet. Før har det alltid vært kano og gamle bruksbåter, men dette er i endring. Jens fortalte at dette var andre året HiT kjørte havkajakk, og jeg tror idrettshøgskolen i Oslo har hatt det mye lenger. Så det skjer ting. Før ble kajakk regnet for å være en «egogreie» uten «pedagogisk potensiale», men en skal ikke ha mange timer i kajakk med en gruppe for å skjønne at dette er bare tull.

Ellers har det vært en fantastisk dag. Det er fortsatt sommertemperatur, selv om det blåser en del. Har badet flere ganger i dag også, og vannet må holde 16-17 grader. Dessuten er det veldig høyt om dagen – bare 10-15 cm til det går over brygga. Da jeg badet nå for noen minutter siden rakk vannet meg til halsen rett utenfor brygga. Det tror jeg ikke har hendt før. Vet ikke helt hvorfor det er så usedvanlig høyt om dagen. Tror ikke det er fullmåne, og det er ikke voldsomt stabilt høytrykk heller.

I morgen skal jeg på et seminar om Grønn økonomi på Litteraturhuset, og da skal jeg få blogget litt derfra. Veldig mange spennende foredragsholdere!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.