Konsolideringsdager

Etter at jeg kom tilbake på mandag har dagene gått med til å lande litt i byen. Fremdeles er det en del som skulle vært på plass, men i går ble det tid til en fotosafari med Øivinn:

På mandag holdt jeg foredrag om “Livsglede” på biblioteket i Songdalen. Det gikk fint, og er første gangen jeg har brukt Arne Næss sin trivselsformel i et foredrag!

I dag har jeg fått et godt inngrep med todo-listen, men det er jammen en del igjen… Ser deler av gulvet på kontoret, men det er jo ikke så spennende. På web har jeg registrert paddlosophy.com. Laget en kjapp dagbok fra Rondane i forrige oppføring og fakturert i det vide og brede. Det samler seg fort opp litt, og padleguider går hele tiden.

I dag blir det nok en liten joggetur etter jobb, og så er det teologicafé med Christophoros og Peter Halldorf i Domkirken. Den ortodokse kirke møter pinsevennen fra Sverige. Dette møtet gleder jeg meg til!

Så får jeg fortsette utgravningene i morgen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.