The Battle

I går kveld var det “The Battle” (39 bilder) her i Lillehammer, og jeg hadde med kameraet. Her er Magnus Midtbø i svart/hvitt:

Ellers har det jo blitt så som så med oppdateringer i det siste. Jeg var i Oslo frem til onsdag kveld, og tok nattoget torsdag. Fra torsdag kl 10 til fredag kl 12.30 var jeg veldig mye på kontoret, og fikk gjort unna det mest brennbare. Er tilbake igjen i morgen til lunsj, og satser på å lande litt i Kristiansand i neste uke.

Da skal jeg også få lagt ut litt mer info om turen over Rondane, og nasjonalparkkonferansen. Har gått igjennom bildene fra Rondane, og de ligger i settet “Rondane 2012“.

Dagen i dag har gått med til å sette sammen et foredrag om “Livsglede” som jeg skal holde i morgen kveld i Songdalen. Midt på dagen hadde jeg en løperunde her i Lillehammer, og det gjorde godt. Mer enn gjennomsnittet støl etter gårsdagens “jam” på Tyrili her på Lillehammer – en flott konkurranse for oss som driver klatring i bredde. Alle fikk premier, og var gode og slitne til eliten viste seg frem på kvelden.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.