Oslodager

De siste dagene har jeg vært i Oslo, og har hatt det fint med både lesing og en del skriving. I går var det også svært spesielt vær med en del lokale byger. Her er slotte omringet av ganske truende skyer:

Hadde lunsj med en kompis rett etterpå, og da kom det…

I dag tok jeg sikte på en lengre tur i marka, og det fikk jeg til! Riktignok surra jeg det litt til, men jeg kom meg fra Frognerseteren til Sognsvann! Det var ganske vått til tider – ikke regn, men marka var våt. Her er noen bilder fra turen:

Det siste skiltet sto ved Sognsvann.

Etter noen ærend og en kjapp dusj var jeg innom FRIFO, før jeg tok en lesetime på Deichmann – et herlig sted:

Deretter lunsj med en kompis før jeg dro tilbake til Majorstua. Her fikk jeg med meg kveldsmesse i den katolske kirke, og nå blir det pakking til fjelltur resten av kvelden. Drar med tog til Hjerkinn imorgen tidlig, og skal være på Hageseter i helgen. På mandag går ferden til fots mot Mysuseter i syd. Planen er å bruke 4 dager ned dit. Der skal jeg være tor-søn for å represetnere FRIFO på feiringen av Rondane sin 50 års feiring. Derfor blir det nok ikke så mange oppdateringer her den neste drøye uka, men jeg kommer sterke tilbake!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.