Fordeling av energibærere

I da har jeg lest litt i boka “Peeking at peak oil” av Kjell Aleklett. Mye av dette er jo kjent stoff, men her er oppdatert materiale. Blant annet en finn tegning med hvor den energien vi bruker kommer fra (2010);

Tegningene i boka er laget av Olle Qvennerstedt, og er virkelig delikate. Jeg har bare rappa tallene og laget min egen figur. Jeg har ikke prosentuert tallene her, men fornybart utgjør forsvinnende lite av verdens energiproduksjon… (Ble litt nysgjerring, og fornybare kilder – utenom vannkraft – utgjør 1,33% av verdens energiforbruk…)

Regner med mer oppdatering av denne oppføringen etterhvert…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.