Nye eventyr

Etter en laaang dag (startet kl 06, og nå er det snart midnatt) har jeg holdt kurs, gjort unna det meste som brenner på kontoret, og tatt toget til Oslo:

I morgen skal jeg snakke om bl.a. levestandard og livskvalitet på miljødagen på UiO. Det blir gøy! Bestandig moro å treffe nye mennesker, og jeg er ikke alene om å holde appeller der. Thomas Hylland Eriksen og Arild Hermstad skal også dit tror jeg.

Så blir det noen Oslodager med litt trening og forhåpentligvis litt skriving. Før jeg tar toget videre til Hjerkinn på fredag. Der skal jeg på økofilosofisk seminar arrangert av tankerangling.no. Når det er ferdig er planen å gå gjennom Rondane til feiringen av 50-årsjubileet i syd. Der skal jeg representere FRIFO fra fre-søn. Tilbake i Oslo for nye møter, og så hjemreise om drøye 14 dager.

Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.