Da er båten døpt!

I går kveld var det dåpsdag, og seilbåten vår fikk høytidelig navnet «hilaritas». Ingunn tok seg av det sermonielle:

Slik ser det ut akter nå, og så står også navnet med sølv på aluminium i baugen på styrbord side.

Etter en flott tale med ønske om hell og lykke på de syv hav (eller i alle fall et par av dem), og håp om god bør aktenfor tvers var vi klare for dåpen. Vi kan jo ikke ha knuste flasker i havna, så en alkoholfri Uten (med en krone til Redningsselskapet) ble sprettet. Innholdet gikk i en plastpose, før Amalie klippet snoren – og så var båten døpt. Et par av gjestene hadde med instrumenter, og det kom og gikk folk hele kvelden. Til sammen var vi 34 stk denne kvelden. Neimen ikke verst på et drøyt døgns sammenkalling! Her er det stående pølseservering i «hagen»:

Etter en drøy time leste undertegnede opp kapittelet «Dyp glede» i boken fra Flux med samme navn. Her plukket vi også med oss to tilfeldige forbipasserende som også satte pris på litt kulturelt påfyll. I denne teksten gjennomgås Spinozas tre begreper for glede – og ja, du gjettet riktig: Hilaritas er en av dem!

Jeg skal få tatt noen fine bilder av det nye navnet. Bak på båten står det med rødt: «hilaritas.no – Kristiansand». På styrbord side i baugen står det «hilaritas.no» med store bokstaver i sølv på aluminium.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.