Lang fotodag

I dag har jeg fotografert på Rockmaster her i Kristiansand. Ekstra moro fordi Herman var med og gjorde det bra. Her i 2. kvalik:

Jeg fikk virkelig prøvd Nikon D800e med litt forskjellige linser… Heldigvis er både 150-500mm og 70-200mm jeg har FX-optikk. Prøvde litt med 24-70mm også, men det var DX, og da så det ut som jeg hadde tatt bildet gjennom en dorull… Så må nok bla opp litt så jeg får FX her også. Tar det til uka i Oslo.

Men, jeg fyrte altså løs. Tok over 400 bilder, og de beste ligger i galleriet «Rockmaster» på Flickr.

Rakk noen få ærend i byen før konkurransen startet. Etter første kvalik lastet jeg inn 25 bilder før jeg dro ned igjen. Så ble det en lang økt gjennom 2. kvalik og finaler. En del regn, men kom greit fra det.

Nå har jeg gått igjennom alle bildene og lastet opp. Klokka er 00.25, og det er på tide å sykle ned i båten… I morgen blir det dåp og flere bilder! Målet er portrett av Johan Galtung som kommer til UiA!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.