Båten har fått navn: hilaritas.no

I dag tidlig fikk vi montert på nytt navn på seilbåten. For de som har fulgt oss er det jo ikke noen bombe at det ble hilaritas.no, men font/utførelse tenkte jeg å vente med og ta bilde av til dåpen er foretatt ordentlig. Antagelig blir det søndag, men mer info kommer.

I samme slengen gjorde vi litt med jolla, og har nå bakket båten inn på båtplassen. Dermed blir det mye enklere å komme inn og ut av båten.

Etter lunsj padlet jeg ut til seks sveitsere som skulle ha introkurs. Dette gikk fint, og var mitt første kurs på engelsk. Alle fikk badet, og jeg tror kanskje noen kommer tilbake for å leie kajakk til uka.

Da jeg kom tilbake fikk vi besøk av Roger m/følge da jeg dusjet på brygga (overraksende varmt). De fikk tatt en titt på vårt nye hjem også. Etter middag traff jeg på Endre fra Bergen og en fra Tyskland utenfor Kilden. De beundret veggen til Rockmaster. Skal ta bilder her i morgen – følg med. Satser på et stort Flickr-galleri i morgen kveld!

Nå skal jeg bare komme ajours med e-post, våttkort og regninger før jeg tar helga. Satser på å være i båten lenge før 22 – det er jo tross alt fredag! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.