Heftig kontordag

Har vært en sprek morgen. Har tømt alle kameraer for foto, og laget et set på Flickr: “Langøytangen fyr 2012“. Deretter gikk jeg løs på nettstedet naturliv.no som dessverre ikke har fått noen oppdatering på en stund. Men, nå ligger det ute tre nye friluftslivsoppgaver. Så har jeg fornyet medlemskapet mitt hos 500px slik at jeg fremdeles har portfolio der. Her er ett av bildene fra Langøytangen fyr:

Til lunsj stilte jeg meg til rådighet for akademia for å være en case i en bok om sosiale medier. Etterpå rakk jeg en tur innom jobb igjen før det var middag på Amigos med en god venn. I kveld har jeg lest og slappet av på kontoret. Dag og Tid fra i sommer er fortært, og jeg har planlagt litt for de neste 14 dagene. E-post er jeg stort sett ajour med, og jeg tror det blir en spennende helg med Rockmaster, foto og kurs både fredag og mandag. Før jeg tar toget til Oslo mandag ettermiddag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.