Litt foto og løpetur

I dag har jeg fått tatt litt flere bilder med det nye kameraet. Eksperimenterer litt med makro og stativ:

Dette er en blomst som står i ei potte her på hytta. Vet ikke noe iom hva den heter, men den er fin!

Så tok jeg et bilde av rognetreet i solnedgang – på frihånd:

Men, dagen i dag startet rolig. Ryddet og ordnet litt, og så dro jeg på ny løpetur. Var litt av en tur. Appen som jeg bruker (se link) leser opp litt data hvert 5. minutt. Da får jeg hvite tid, distanse og gj.sn. fart pr. kilometer. Under oppvarmingen hadde jeg under 7min/km. Da jeg hadde løpt 10 min var det under 6min/km. Da tok det jo helt av. Rent ubevisst ga jeg gjerne for å komme under 5min/km ved neste opplesning, men da gikk det ikke lenger… Gikk på en alvorlig sprekk, og måtte gå litt gitt… Rett etter jeg snudde er det mye trapper, og da er det umulig å holde melkesyra i sjakk – så da gikk jeg på sprekk nr. 2. Men, det var en fin tur. Kyststien har vært en utrolig berikelse denne sommeren!

I ettermiddag kom Roger og Ingunn med 9 kajakker som vi skal bruke på kurs i morgen og søndag. Nå ligger de klare på vannet, og kursdeltakerne kommer kl 09 i morgen. Satser på en fin dag på vannet – ser ut til at været fortsetter å være bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.