Padleguider levert med kajakk

I går fikk jeg inn en bestilling fra den nye bokhandelen «Boksafari» i Langesund. Da falt det helt naturlig å gjøre vareleveransen med kajakk, og her er noen bilder fra turen:

Jeg er jo en fyrfetisjist, og hadde tatt med SLR med 10-20mm for å ta en ny serie av Langøytangen fyr. Tok også noen panoramaer, men venter med monteringen av dem. Her er et par prøvebilder, så får jeg lage et galleri med de nesten 100 bildene jeg tok når jeg kommer hjem:

Det skjer noe med bildene og himmelen på 15mm (10mm på DX). Stemningen blir veldig trolsk. Tok et bilde her på hytta for noen dager siden også, og morgenen var like stille og fin som i dag:

Bøkene kom altså fint frem, og kan nå kjøpes hos Boksafari i Langesund:

Effektiv padletid t/r var ca 4 timer. Helt blikk på vei bort, og litt bølger og motvind hjem igjen. Solen skinte nesten hele tiden, og selv om bildet fra Langøytangen fyr ser litt mørkt ut, så falt det ikke noe nedbør.

Ble en rolig kveld med film og avis. Skal prøve å være i seng før midnatt en kveld. Tar med en god bok i senga! Har begynt på en som heter bare «Silence» – er spent på om den er bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.