Første bilder med D800E

I dag fikk jeg endelig satt meg ned for å gjøre klar det nye kameraet. Så har jeg tatt noen bilder:

NEF-filene blir på ca 40mb når de komprimeres uten tap av data. Førsteinntrykket er litt “plastic”. Synes kvalitetsfølelsen fra D300 er blitt borte, og at den egentlig ligner på en dyr D7000. Nå er den vel også det. Skal en ha et mer robust kamera så er det vel D4 som er greia. Så får vi se på bildekvaliteten etterhvert. Tenkte jeg skulle gå for et 24-70 f2.8 fra Nikon, så da bør det jo blir greit…

Ellers ser det ut til at godværet er i ferd med å lande. Vinden har stilnet, og sola er stort sett fremme. Regner med gode dager fremover, og gleder meg til å ha kurs i helgen med flotte nybegynnerforhold!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.