Besøk av uværet Frida

I dag fikk jeg en liten orgetur på formiddagen, og så kom Frida på besøk. Hun inneholdt mye regn, og det har virkelig bøtta ned i dag:

Hilaritas så virkelig våt ut der hun lå utenfor hytta. Men, på kvelden lot jeg regn være regn. Dermed ble kajakken satt på vannet. Naturen var nesten svart-hvit i dag, og her er utsikten mot Flesa:

Hadde tenkt til å gå utenfor Bjørnøya. På nordspissen av Toner lekte jeg litt på noen skvalpeskjær, og skjønte snart at her blir det rock´n roll. Da jeg kom på utsiden av Bjørnøya var det virkelig urolig. Var egentlig ikke usikker, men skulle gjerne hatt hjelm. Hvis jeg hadde gått rundt ville jeg fort få litt å jobbe med hvis ikke rulla reddet meg. Dermed tok jeg innsiden, og gikk heller ut igjen litt lenger i sør. Her padlet jeg litt frem og tilbake, og prøvde å fange noen surfer. Men, det var for kavete vann til det.

Vinden ble helt skjermet da jeg gikk inn Klokkersundet og gjennom Trosbyfjorden. Da jeg nærmet meg hytta åpnet himmelen seg opp igjen:

Mens jeg var ute hadde pizzadeigen hevet, og så ble det restepizza og nypresset limonade. Herlig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.