To padleturer på en dag!

I dag har det blitt en del padling. Dagen begynte med et besøk av mine foreldre og litt posting av padleguider, men så dro vi avgårde. Her er det Ingunn som er velvillig modell ved landgang Flesa:

Flesa er ei utrolig fin øy, og helt i syd er det bare kajakker som komemr til:

I forlengelsen av denne turen hentet jeg fiskeutstyr på hytta, og etter en snau halvtime hadde jeg 8 pir (små makrell). Det ble et skikkelig luksusmåltid bak i seilbåten (der har vi kveldssol lengst).

Vinden løyet helt, og det ble for fristende å dra ut igjen. Det gjorde jeg, og farvene var fine i kveld også. Om ikke så fine som i går:

På kveldsturen så jeg en makrell som svømte over vann i tangen, reddet to småjenter i «barnevaktbåt» som hadde gått tom for bensin og var letter oppgitt over alle som bare raser frem og tilbake i små joller. Halvparten har ikke lanterner engang. Men, det var en deilig kveldistur, så nå er jeg klar for senga!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.