Feriestart

Etter første natt i seilbåten på hytta fikk vi hyggelig besøk av Harald og Kari i båten Skarv.

Etterpå bare det ut på en lengre løpetur:

Etter en del korte og harde økter i forrige uke rundt Odderøya var det deilig med litt flatere terreng. Selv om det var noen bakker her også. Fra Trosbysuperen fulgte jeg blåmerket Kyststi helt til Valle (11 km), så var det veien bort til Haukedalsvannet, som jeg fikk et deilig bad i. Så var det handling på vei tilbake til hytta. En herlig runde. Skal prøve Kyststien andre veien også – det går nemlig en inn på hyttefeltet østover fra Trosby også. Tenk om denne går inn til Olavskirken! Skal google litt på kart – for Kyststien er ny i år! Et herlig tiltak!

Det var egentlig ikke meningen å ta den så ut, men så ble jeg gira. Det var jo så fint langs svabergene ved Eksefjorden. Plutselig var jeg i Valle og hadde løpt 11 km! Men, jeg kom hjem – men var ganske sigen. Likevel leste jeg gjennom hele STREK (nr 2/3), og har lagt ut noen smakebiter i dag tidlig i forrige posting.

Ellers var det en veldig rolig kveld.

I dag har jeg fortsatt å lese/skrifve. Sommerværet lar vente på seg. Etter lunsj kom Runar fra Trosby sag med moring til oss, så da får vi i alle fall litt å holde på med i ettermiddag. Båten har til nå vært festet med anker og 4 tau bak. Flere av disse er ikke så gode/har feil vinkel. Nå får vi låne borrmaskin, så da skal vi få ned noe bolter som passer bedre! Tror dette blir helt knall!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.