Panoramia

Mellom joggeturene blir det heldigvis tid til litt jobbing også. I dag har jeg satt sammen panoramaene fra den Store Norgesreisen, og her er ett av dem:

Lagde tilsammen 9 stk, og de er i dette galleriet.

Hyggelig lunsj med flere besøk i båten. Intensiv jobbing og klargjøring til ferie utenom. Men, været frister, så det blir litt klatring og bading i kveld. Så får jeg heller være ekstra tidlig på kontoret i morgen. Da skal Roger og jeg ha det morsomt med massevis av unger i Grimstad.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Hilaritas. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.