Herlig kveldstur

Etter en ganske så slapp dag i går ble det en kveldstur i Bymarka:

Selv i juli er det utrolig grønt og fint her. Vi gikk Ravnedalen og til 3. Stampe. Der svømte jeg t/r i 20 graders vann. Det kjentes enda varmere ut! Etterpå gikk vi på et nytt spisested i byen som serverer veganmat. Det heter Til Stede, og var et veldig hyggelig bekjentskap. Hit kommer vi igjen!

I dag har jeg startet dagen rolig med frokost hos Bymisjonen. Litt kontorarbeid, og så blir det konsert på Kilden kl 13. Etterpå padler jeg til Kristiansand Feriesenter for å holde kurs.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.