To kajakkdager på rad

I går ble det en liten padletur etter jobb, og jammen fikk jeg ikke en lang tur til Stråholmen og tilbake i kveld.

Det blir dessverre ingen bilder, for jeg har glemt å ta med kabel til hytta. Men, det kommer. Etter en gjennomsnittlig kontordag med litt opplæring (Lightroom og fotobok) og pakking (padleguider), inviterte Eyvind med på kajakktur. Ingunn ble også med, og vi padlet bort til Bragdøya Kystlag. Der begynte det å regne, så da snudde vi. Men, det var herlig og varmt!

Så gikk ferden til hytta i går kveld, og i dag har det vært begravelse. Jeg var ønsket til sang, og jammen hadde de satt meg opp som “solist” i programmet. Hva blir det neste? Bryllupsfotograf på lørdag, solist på onsdag…. I helgen skal jeg være kursholder i padling, og det passer meg kanskje bedre…

Etter begravelse dro vi tilbake til hytta. Her var det speilblankt hav, og jeg var ikke sen med å komme meg ut i kajakken. Masse sel på vei ut til Stråholmen. Rundt Rauholmene før jeg gikk i land der. På vei tilbake kom jeg veldig nær en sel på et skvalpeskjær, og fikk noen fine biler og en liten videosnutt. Båtlivet er også i gang, og jeg måtte veive med åra en gang. Et sjøfly tok også av i indre skjærgård…

I morgen er det meldt enda finere vær, så da blir det nok en skikkelig badeøkt i kajakken også. Er jo ikke helt i padleform etter den lange seilturen, men regner med å være tilbake i gammelt slag ganske fort!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til To kajakkdager på rad

  1. Knegg Knegg sier:

    Vet du, jeg har aldri hatt med meg øya nok til å se sel på det glade sørland? Er ikke svabergene fine nok for dem kanskje? Håper det kommer mer av dem hit etterhvert, sympatiske dyr (med fristende pels)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.