Gjensyn med nord

I dag fikk jeg litt tid til overs, og har tatt en titt på bildene til noen av gjestene våre ombord i «hilaritas». Dette bildet har Fred tatt utenfor Svolvær:

Kona Ann hadde også tatt et fint bilde av Ingunn og meg på Senja:

Jammen var det mye fint der nord!

I går gikk mesteparten av dagen med til å tømme seilbåten. Jammen fant vi ikke enda litt mer stæsj under en diger fender i kabinen foran. Der lå nemlig den gamle propellen, 4 elektriske slipemaskiner og en del av en tralle til gummibåten! Så det dukker fremdeles opp ting i denne adventskalenderen!

På ettermiddagen var jeg på kontoret litt, men henfalt til krim. Før vi avsluttet kvelden med EM-finalen mellom Spania og Italia hos Bymisjonen. Veldig hyggelig, selv om fotball bekymrer meg svært lite. Jeg skulle holde med Italia da kona holdt på Spania. Det var jo bare dumt. I denne kampen var det klasseforskjell på lagene, og Spania vant helt fortjent 4-0.

I dag fikk jeg puttet 10 padleguider i konvolutter (ingen krim i dag!), og har gjort litt markedsføring og adm i forhold til kurset til helgen. Blir også et introkurs i uken etter. Så det er ikke helt sommerferie enda! Regner med å seile fra byen ca 20. juli.

I ettermiddag har vi lagt opp til et kinderegg med klatring – løping og bading. Vi får se hvor langt i triathlonen vi kommer!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.